Το Hondos Classic Hotel & Spa είναι ένα πέτρινο συγκρότημα 4 αστέρων. Βρίσκεται στη Νεστάνη, ένα παραδοσιακό χωριό της Αρκαδίας και συγκεκριμένα του μαντινειακού οροπεδίου, σε υψόμετρο 650 μ. και απόσταση 16 χλμ από την Τρίπολη. Είναι χτισμένο στο ψηλότερο σημείο του χωριού, μια ανάσα από το πευκοδάσος του Αρτεμίσιου όρους.

Το Hondos Classic Hotel & Spa αποτελεί μια όαση ξεκούρασης και ηρεμίας για όσους ονειρεύονται ένα διάλειμμα μακριά από την ρουτίνα και το άγχος της πόλης.

Η οικογένεια Χόντου υλοποίησε την κατασκευή του ξενοδοχείου με πολλή αγάπη, μεράκι και προσωπική ενασχόληση.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει 10 υπερσύγχρονα δωμάτια - δίκλινα, τρίκλινα και σουίτες - όμορφα διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα με τζάκι, TV, Wi-Fi Internet, ψυγείο, μεγάλη βεράντα κ.τ.λ.

Δεσπόζει πάνω από τον κάμπο της Νεστάνης, προσφέροντας μια πανοραμική θέα της περιοχής. Πλήρως εναρμονισμένο με το απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον της Αρκαδικής γης. Τα δωμάτια του αποτελούν τον ιδανικό προορισμό τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες που θέλουν να εξορμήσουν στα αξιοθέατα της ορεινής Αρκαδίας.

Σκοπός του ξενοδοχείου είναι να σας προσφέρει την αξέχαστη εμπειρία μιας ιδιαίτερα ποιοτικής διαμονής.

Τα Νέα μας

  • 07 Οκτ

    Πιστοποίηση Προτύπου ISO9001

    Το ξενοδοχείο Hondos Classic Hotel & Spa στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση και εδραίωσης του ονόματος του στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πρ... read more